Strandkar: een handig karretje

De strandkar is een handig compacte kar die kan worden gebruikt om naar het strand mee te nemen. Gezellig de kinderen in de kar meenemen is gewoonweg fantastisch. Ook als u geen zin heeft om dingen mee te sjouwen dan is een strandkar echt een uitkomst. Een strandkarretje is makkelijk mee te nemen, want ze zijn vaak opvouwbaar. De bouw van een strandkar is zo licht mogelijk gemaakt om zo weinig mogelijk weerstand te geven zodat uw ervaring het beste is. Daarnaast kunt u een strandkar ook gebruiken voor de natuur in gaan en dingen mee te vervoeren. Deze tool zit vol met handige extra’s die u er van gaan overtuigen om er een te kopen.

 • Favoriet bij kinderen

  Bolderkarren race

 • Onmisbaar bij familie uitjes

  Boswandeling

 • Handig bij ieder karwei

  Handig en sterk

 • Duurzaam & ecologisch

  Groene voetafdruk

 • Alle ondergronden

  Verkrijgbaar met luchtbanden

Strandkarretje, opvouwbaar met luchtbanden?

Een strandkarretje is een must-have en is zeer handig. Daarnaast is zo een strandkarretje opvouwbaar en neemt dus weinig ruimte in als u deze wilt mee nemen in de auto. Deze type bolderkar is ontworpen om compact te zijn. Het kan worden ingeklapt als je het opbergt en je kunt het uitvouwen en in elkaar zetten als je op het strand bent. Ze zijn meestal gemaakt van plastic en zijn licht van gewicht. daarnaast zijn ze ontworpen met wielen die niet vast komen te zitten in het zand op het strand. De banden zijn belangrijk bij het rijden over grof terrein of over zand. Luchtbanden op het strand is ideaal en zal de ervaring verbeteren. 

Strandkar tip:

Als u van plan bent om voor het hele gezin in te pakken, zou het een intelligente keuze zijn om een ​​strandkar te kopen die veel bagage kan bevatten. Hoezeer ze ook zijn ontworpen om je spullen te verplaatsen, de meeste van deze strandkarretjes hebben een draagvermogen. Als dat draagvermogen wordt overschreden, is de kans groot dat de strandkar kapot gaan. Oftewel de duurzaamheid gaat achteruit.

Strand kar met brede banden of grote wielen

Een strand kar heeft vaak grote en brede banden, omdat dat zorgt voor minder weerstand en belasting. Brede banden zijn handig over zand, oneven en slecht terrein te rijden. Hoe breder de banden hoe stabieler de strand kar. Bredere banden geven het voordeel van stabieler rijden over bijna elk oppervlak. Daarom raden wij u aan om dit te doen zodat uw een fijnere ervaring heeft op het strand, in het bos of tijdens een bergwandeling.

Handig met een strandkar: Jetski, rubberboot, bos of vissen

Als u naar het strand gaat kunt u uw strandkar ideaal gebruiken om zware of kostbare dingen mee te vervoeren. De strandkar beschikt over veel zijvakjes en is dus handig om dingen mee te nemen. Voor veel verschillende activiteiten is de kar je best vriend. Zo is voor veel mannen deze ondersteuning een uitkomst bij het vissen, maar voor ieder gezinslid zijn er super leuke en handige toepassingen, zoals:

 • Vissen op zee of in lokale wateren.
 • Voor het meenemen van de accessoires voor je rubberboot.
 • Ga je met je Jetski varen, dan is de strandkar super handig voor je jerrycan, gereedschap.
 • Een heerlijk stuk lopen met de kinderen in het bos. Een bos heeft vaak oneffen ondergrond.
 • Een picknick in het bos of park.
 • Krantenwijk: Voor uw kinder, zodat zij de zware kranten niet met de hand hoeven te tillen.

Zo kunt u ook uw strandkar voorzien van grote wielen, rubber of opblaasbare luchtbanden.

Wat is een strandkar

Een strandkar is een kar vergelijkbaar met een opvouwbare bolderkar. het heeft twee assen, een stalen frame, vier wielen en een dissel. hij heeft meerdere functies: vervoeren en voor de plezier van kinderen. het is handig om te gebruiken wanneer u over het zand rijd en de strandkar is inklapbaar. Dus neemt het weinig ruimte op en heeft veel functies.