Bolderwagen, inmens populair van jongs af aan

Bolderwagen: praktische metgezel voor in het dagelijks leven, maar ook bij uitstek voor recreatie en vrijetijdsbesteding al in de jonge jaren. Strandkar, Bolderwagen of bolderkar: hoe men het ook noemt, dit vervoersmiddel is een zeer fantastisch voertuig voor jong en oud. De voordelen die ze hebben, hoe ze zijn opgebouwd en welke verschillende modellen eigenlijk er zijn. Wij kunnen er bijna niet over ophouden en we helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuze.

.

.

.

.

.

.

Bolderwagen: Voor en nadelen

U maakt een ontspannen wandeling en plotseling wordt uw kind moe en heeft  hij/zij geen zin meer om te lopen. Geen probleem! Zet uw kind gewoon in de bolderwagen en trek uw kind gemakkelijk mee naar huis. Je wilt een klein uitstapje maken en allerlei dingen meenemen, zoals eten, speelgoed en dekens. Ook in dit geval is een bolderwagen buitengewoon ideaal. Of het nu in het dagelijks leven voor boodschappen doen is, rondbrengen van kranten, of op vakantie om tochten te verkennen, een bolderwagen maakt veel dingen gemakkelijker.

Vooral ouders met meerdere kinderen waarderen de handigheid, omdat het niet alleen als transport hulpmiddel voor bagage kan worden gebruikt, maar ook als flexibele vervanging van de buggy voor kinderen.

Over het algemeen zijn er twee verschillende typen te onderscheiden: de compacte uitvoering van hout en de opvouwbare Bolderwagen. Beide categorieën hebben hun voordelen, die we u nu kort willen uitleggen.

Type bolderwagens en handig om te weten.

 1. De klassieker van hout
 2. De moderne om te vouwen
 3. De structuur
 4. Met zitkussen
 5. Zonnekap of huif
 6. Populaire merken

De klassieker houten bolderwagen

 1. Klassieke bolderwagens van hout:

De houten bolderwagen is zeer veerkrachtig en ziet er ook nog eens geweldig uit. Gemaakt van de stabiele, natuurlijke, duurzame grondstof, zijn ze ideaal voor langdurig gebruik. De bolderwagen kan echter ook gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek. Dus of het ijs druppelt of het sap lekt in de picknickmand, het maakt niet uit. Zorg er echter voor dat je een gelakte trolley kiest of de naturel steekwagen zelf schildert (met vervuiling vrije verf) zodat regendruppels en vuil er gewoon afrollen. Het voordeel van zelf doen is natuurlijk dat je je fantasie de vrije loop kunt laten. Zo creëer je in een handomdraai een kleurrijke, vrolijke, individuele look. Voor het schilderen dient u het hout licht op te ruwen met schuurpapier om een ​​glad en splintervrij oppervlak te krijgen.

Opvouwbare Bolderwagen

2. De moderne om te vouwen

Als u van plan bent de transportwagen slechts af en toe te gebruiken, raden wij u aan een opvouwbare bolderkar te kopen. U kunt hem in slechts enkele stappen snel en eenvoudig opvouwen en vervolgens ruimtebesparend opbergen. Je hebt niet eens een garage of kelder nodig, je kunt de auto gewoon opbergen in de berging of onder het bed als je hem niet gebruikt. Klein opgevouwen kan je hem ook met het openbaar vervoer vervoeren en zelfs meenemen in het vliegtuig.

Makkelijk voor ouders, veilig voor kinderen: net als buggy’s werken vouwkarren met een druk- of drukknop. Een ander voordeel is dat ze meestal veel lichter zijn, omdat ze meestal bestaan ​​uit aluminium staven en textiel. De stof moet scheurvast, vrij van schadelijke stoffen, afneembaar en wasbaar of afwasbaar zijn. Alleen dan heeft u lang plezier van uw auto.

De structuur van de bolderwagen banden

3. De structuur

In principe bestaat een Bolderwagen uit een lichaam met vier wielen en een stang (dissel) om te trekken of te duwen. Houten of gevouwen exemplaren, plastic en schuim rubberen banden, met of zonder zonnedak: het ontwerp hangt vooral af van het gebruik van de bolderwagen.

Bolderwagen met zitkussen

4. Met zitkussen

Zit je kind er bijvoorbeeld lang in, dan raden we een model met zitkussen aan. Als de zon heel sterk schijnt en u wilt uw kind of de te vervoeren goederen beschermen, kies dan voor een transportwagen met zonnekap of een opklapbaar dek.

Bolderwagen zonnekap

5. Met huif of zonnekap

Andere praktische details die sommige van onze producten hebben zijn parkeer- en handremmen, telescopische dissels, kantelstoppers, zakken en compartimenten. Ondertussen kunnen sneeuwlopers zelfs in de winkel worden gekocht, zodat niets een wandeling door het winterbos meer in de weg staat.

Populaire merken

6. Merken bolderwagens

 • Fuxtec
 • ANWB
 • Mamoet
 • Rambler
 • Human Nature
 • Tectake, Puky
 • Travel & Co
 • Obelink